FAQ items aan het laden...

Kunnen wij u helpen met uw tuinproject?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een nieuwe woning, een nieuwe tuin

Er komt heel wat kijken bij een nieuwbouwwoning. Na het kiezen van het type en wel of geen garage breekt een spannende tijd aan. Elke week naar de bouwplaats om te kijken of jouw huis al weer een stukje verder is. Je ziet de groei, van fundering naar de eerste bouwlaag naar de pannen op het dak en uiteindelijk de oplevering. Maar dan begint het vaak pas. Verhuizen, kijken waar alles komt te staan en misschien zelfs wachten op je nieuwe meubels en gordijnen. En als je dan eindelijk tevreden op de bank ploft en buiten kijkt denk je verschrikt ‘de tuin! we moeten nog wat met de tuin!’

Voor ons is dit een bekend verhaal en we komen het dan ook regelmatig tegen. De tuin als sluitpost bij de nieuwbouwwoning. Alhoewel we het snappen hoeft een tuin geen sluitpost te zijn. Zet ons op je to-do-lijst en we komen in een vroeg stadium al kijken en adviseren over de mogelijkheden. Als je vroeg in het bouwtraject al contact met ons opneemt, weet je ook op tijd waar je aan toe bent. En als de bouwvakkers voor het laatst de straat uit rijden, kunnen wij er al klaar staan om de tuin aan te leggen. Zo ben je ook buiten al lekker opgeruimd voor de grote verhuisdag komt… Denk er maar eens over na. Of beter nog, vraag alvast een offerte aan!

Nieuw of bestaand

U bent net naar een andere woning verhuisd of u woont al een tijdje op het zelfde adres. Maar die tuin… er mag wel eens wat aan gedaan worden. Van Iersel Tuinen kan uw bestaande tuin een metamorfose geven. Grondig, weer op nul beginnen, of doorgaan met de bestaande indeling maar de boel eens lekker verjongen en opfrissen.

U kunt met ons alle kanten op

Of uw tuin nou door ons is ontworpen en aangelegd of u komt er niet meer aan toe om uw al eerder aangelegde tuin te onderhouden, wij komen graag op regelmatige tijden bij u langs voor een onderhoudsbeurt. Wat we precies wel en niet doen, leggen we graag vast in een onderhoudscontract. Neem contact op voor meer uitleg hierover.

Terrasoverkapping of zwembad aanleggen?

Bij Van Iersel Tuinen krijgen we regelmatig de vraag ‘kunnen jullie ook…’ en dan volgt er een specifieke invulling van iets waarvan men denkt dat we dat niet kunnen. Nou kunnen we ook niet alles, eerlijk toegegeven. Maar als het in lijn ligt met de aanleg van uw tuin, bijvoorbeeld een terrasoverkapping of misschien een vijver of zwembad, dan kunnen we ook daarin na overleg veel voor u betekenen.